Bağlan
Üst

2017-10-26, Landskapsvandringar, Östergötland. Torsdagen den 26 oktober var Kronprinsessan i Östergötland för att genomföra sin tredje vandring i Sveriges landskap. Turen gick genom Tinnerö eklandskap.

2017-10-26, Landskapsvandringar, Östergötland.
Torsdagen den 26 oktober var Kronprinsessan i Östergötland för att genomföra sin tredje vandring i Sveriges landskap. Turen gick genom Tinnerö eklandskap. Kronprinsessan kommer att vandra genom Sveriges alla 25 landskap. Varje landskap besöks under en dag och Kronprinsessan vill på så sätt uppleva olika delar av Sverige under årstidernas lopp och därigenom synliggöra den skatt som svensk natur är för alla.

2017-10-26, Landskapsvandringar, Östergötland. Torsdagen den 26 oktober var Kronprinsessan i Östergötland för att genomföra sin tredje vandring i Sveriges landskap. Turen gick genom Tinnerö eklandskap.